Search

Ζελέ Κεράσι με βατόμουρα.

Updated: Oct 10


Υλικά:

  • 500ml νερό

  • 6 φύλλα ζελατίνης

  • ½ φακελάκι Mix Elevenfit με γεύση κεράσι

Βατόμουρα κόκκινα και μαύρα

Εκτέλεση:

  • Ενυδατώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν.

  • Ανακατεύουμε το νερό με το μισό περιεχόμενο από φακελάκι MIX.

  • Ζεσταίνουμε το νερό σε μία κατσαρόλα και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνης μέσα και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν.

  • Τέλος μοιράζουμε το μείγμα σε ότι φορμάκια ή μπολ θέλουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο.

  • Όταν κρυώσει λίγο πριν σταθεροποιηθεί ρίχνουμε τα φρούτα μέσα και το αφήνουμε για τουλάχιστον 4-6 ώρες να σταθεροποιηθεί.

  • Για να βγάλουμε το ζελέ από το φορμάκι ζεσταίνουμε λίγο νερό και το βάζουμε σε ένα μπολ, παίρνουμε το φορμάκι μας και το βουτάμε γρήγορα στο ζεστό νερό.

  • Γυρνάμε το φορμάκι στο πιάτο μας και καλή μας απόλαυση!

0 views0 comments

Recent Posts

See All