Θα χρειαστείς:
3 ώριμες μπανάνες
2/3 της κούπας γάλα βρώμης ή αμυγδάλου
3 κουταλιές της σούπας ταχίνι κακάο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας σταγόνες μαύρης σοκολάτας
Πάμε να ξεκινήσουμε:
Αφού καθαρίσουμε τις μπανάνες τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σε
ένα σακουλάκι στην κατάψυξη.
Τις αφήνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες μέχρι να γίνουν
παγάκια.
Σε ένα μίξερ τοποθετούμε τα καταψυγμένα κομματάκια μπανάνας.
προσθέτουμε 3 κουταλιές γάλα βρώμης ή αμυγδάλου και τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε επιπλέον γάλα, ταχίνι κακάο και μία κουταλιά της σούπας μέλι και
τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες μίγμα.
Αφού περάσουν 3 λεπτά σταματάμε να τα χτυπάμε και τοποθετούμε το μείγμα στην
κατάψυξη για περίπου μισή ώρα. Τέλος, σερβίρουμε το παγωτό σε μπολάκια ρίχνοντας τις σταγόνες μαύρης σοκολάτας και το απολαμβάνουμε.
Καλή Απόλαυση!
Comments