Υλικά βάσης:
2 αυγά
80gr πλιγούρι βρώμης Elevenfit
½ κ. γλ. Κανέλα
½ κ.σ μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
Εκτέλεση:
Αφού ανακατέψουμε τα υλικά στο μπλέντερ τα τοποθετούμε στο τσέρκι και τα ψήνουμε στους 180ο για δέκα λεπτά.
Υλικά κρέμας:
500gr γιαούρτι 2%
1 βανίλια
1 κ.σ. μέλι
3 ζελατίνες
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε τη ζελατίνη σε ζεστό νερό.
Χτυπάμε τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Στύβουμε τη ζελατίνη και την αναμιγνύουμε με το μίγμα.
Tips:
Για το πρωτεινούχο πλιγούρι βρώμης ,σας συνιστούμε να επιλέξετε τη γεύση Galleta.
Comentários